2015 Yılı Fuar Takvimimiz

2015 yılı fuar takvimimiz

2015 Yılı Fuar Takvimimiz

Uluslararası deri fuarlarında Easy White teknolojisi ile üretilen kromsuz deri ve kürk ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Easy White ürün grubumuz özellikle Avrupalı ​​ayakkabı üreticilerinden yüksek talep görmektedir. Easy White teknolojisi sayesinde, deri tabaklamada kullanılan su miktarı yarı yarıya azalır ve atık sudaki tuz miktarı % 80 daha azdır. Bu şekilde tabaklanmış kürkler; krom, alkaliler ve asit içermez. Böylece, çevreye zararlı herhangi bir atık yoktur ve insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi yoktur. Easy White teknolojisi ile tabaklanan kürklerimizin çevre ve sağlık üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle 2015 ve sonraki yıllarda yüksek talep göreceğini öngörüyoruz.
Türkiye’de söz konusu teknolojiyi kullanan ilk tabakhane olduğumuz ve ARGE çalışmalarına diğer tabakhanelerden daha fazla önem verdiğimizden dolayı; müşterilerimizden gördüğümüz takdir, bizi bu alanda daha fazla araştırma yapmak için motive ediyor. 2015 yılında katılacağımız uluslararası fuarlarda, kromsuz deri işleme teknolojimizin yanı sıra; moda endüstrisi için koyun kürkleri ve tüylü dana derisi ürünlerimizi tanıtacağız.
Deri fuarlarına ek olarak, ayakkabı markalarımız Pegia ve Art Goya’nın yeni sezon kış koleksiyonunu sunmak için Riva Del Garda (İtalya), Micam Milano ve Aymod (İstanbul) ayakkabı fuarlarında katılımcı olarak sergileyeceğiz. Ayrıca UGG botlar kategorisinde geliştirdiğimiz “Su Geçirmez Pegia” koleksiyonumuzu sunacağız. Başarılarımızı destekleyen ve hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olan bu fuarlarda değerli müşterilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.